Kezdőlap >>  Unpack&Track kezdő oldal

Unpack & Track
online GPS
követő


KINEK AJÁNLJUK

Az Unpack&Track készülék számos olyan felhasználási területtel rendelkezhet, amely biztonságot ad, közvetlenül üzleti haszonnal jár. Ezeket szeretnénk bemutatni az alábbiakban.

 1. Több gépkocsival rendelkező cég, akinek fontos lenne tudni, hogy a gépkocsija éppen hol tartózkodik, mert a közvetlen irányításnak szüksége lehet erre az információra a gépkocsik optimális felhasználásához.

 2. Szállítmányozó cégek részére, akik pontosan szeretnék tájékoztatni ügyfeleiket, hogy a szállítmány éppen hol tartózkodik. (az információt nem a gépkocsivezető telefonon történő felhívásával szeretnék megszerezni.) Az Európai Unió országaiban is felár nélkül használható.

 3. Olyan cégek részére, akik folyamatosan szeretnék követni alkalmazottaik mozgását, így információt szerezhetnek arról, hogy a gépkocsi éppen hol tartózkodik, milyen sebességgel halad.

 4. Magánnyomozók részére követés esetén nincs elvesztett ügyfél, ha annak gépkocsijában előzetesen elhelyezték a készüléket.

 5. A készülék gyalogos üzemmódjában ha személyek követésére van szükség. Ez lehet olyan alkalmazott, akinek egy adott területet kell bejárnia, vagy bizonyos ideig meghatározott helyen kell tartózkodnia.

 6. Idősek, gyermekek hollétének követése, így teljes biztonsággal tudhatja a felhasználó, hogy szerettei éppen hol tartózkodnak.

 7. A készülék felszerelhető állatokra is, így azok elkóborlása esetén is lehet tudni, hogy éppen hol tartózkodik az állat.

 8. A gépkocsi ellopása esetén információt kaphatunk annak hollétéről.

A fentieken kívül még biztosan számtalan lehetőség adódik a készülék használatára, amennyiben kérdése lenne a felhasználást illetően, kérem keressen bennünket elérhetőségeinken.

A készülékeket a személyiségi jogok figyelembevételével kell használni, ezért kérjük, hogy IDE kattintva olvassa el az Adatvédelmi biztos állásfoglalását a GPS követési adatainak kezeléséről.

A rendszer általános bemutatása

A készülék

A költségekről

Felhasználási feltételek

A követés módjának bemutatása

Gyakran ismételt kérdések

Videó felvételek


További információ:

 • 223-0774-es telefonszámon

 • info@pcline.hu E-mail címen

 • személyesen irodánkban: 1148 Budapest, Lengyel u. 30. (Előre egyeztetett időpontban.)

Vissza

 Megosztás a Facebook-on