Kezdőlap >> Unpack&Track kezdő oldal

Unpack & Track
online GPS
követő


Felhasználási feltételek

A szolgáltatást a belgiumi székhelyű Goods3K BVBA. cég nyújtja, amelynek magyarországi viszonteladója a Pc-Line Studio Kft. A készülék megvásárlása előtt kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi feltételeket, mert a szolgáltatás igénybevétele ezek alapján történhet.

A felhasználási feltételeket PDF formátumú dokumentumban IDE kattintva is letöltheti illetve kinyomtathatja. Ezen az oldalon illetve ebben a letölthető dokumentumban mindig az aktuális feltételek találhatóak meg.

Az eredeti, angol nyelvű "Terms and conditions" (Felhasználási feltételek) IDE kattintva tölthető le, illetve IDE kattintva tekinthető meg a cég honlapján.)


Meghatározások és értelmezések

Hacsak a szövegkörnyezet másképp nem követeli, a következő kifejezések az alábbiakban leírtaknak megfelelően értelmezendők a használati feltételekben.

˝Feltételek˝: a Goods3K BVBA. használati feltételei, amelyek érvényesek a követő egység (kredit) szolgáltatásainak végfelhasználókra vonatkozó rendelkezéseire és a készülékek viszonteladókra vonatkozó előírásaira.

˝Goods3K˝, ˝Mi˝: Goods3K BVBA. a cég hivatalos megnevezése, amely követő egység (kredit) szolgáltatásokat nyújt a végfelhasználóknak, valamint a készülékeket biztosítja a viszonteladóknak.

˝Szolgáltatás˝: minden szolgáltatás, amely megtalálható az unpack-and-track.com weboldalon, beleértve a kapcsolódó szolgáltatásokat is.

˝Készülék˝: a Goods3K-tól vagy bármely viszonteladójától megvásárolt, kizárólag a szolgáltatással használni kívánt GPS követő.

˝Felhasználó˝: a készülék tulajdonosa és a szolgáltatás felhasználója.

˝Viszonteladó˝: kizárólag a szolgáltatással használni kívánt készülékek viszonteladói.

˝Megrendelés˝: a szolgáltatás használatára irányuló felhasználói kérés vagy a készülék megvásárlására irányuló viszonteladói vagy vásárlói kérés.

˝Egységek˝ (kreditek): helyzet vagy SMS egységek (kreditek), amelyek megvásárlása szükséges a szolgáltatás használatához.

 

Általános

Csak és kizárólag ezek a feltételek vonatkoznak minden megrendelésre, amely a Goods3K-hoz beérkezik. A Goods3K ezennel elutasítja azokat a vásárlói feltételeket, amelyek határozott elutasítás nélkül sem érvényesek. Ezek a feltételek érvényesek az utólagos megrendelésekre is. A feltételek egészét vagy egy részét időről időre megváltoztathatjuk. Azok a feltételek vonatkoznak Önre, amelyek a megrendelésének időpontjában a weboldalunkon szerepelnek. A megrendelés elküldésével egyidejűleg nyomtasson ki és őrizzen meg egy példányt a feltételekből. A weboldalon megjelenő összes leírás és illusztráció csak egy átfogó képet kíván adni a szolgáltatásról. A Goods3K által közölt adatok ajánlattételre való felhívásként funkcionálnak és nem értelmezhetők szállítási ajánlatként. A megrendelés a vevő számára kötelező érvényűnek tekintett. A vásárló saját kockázatára követheti a Goods3K bármely tárolásra vagy használatra vonatkozó tanácsát vagy ajánlását. A Goods3K nem vállal felelősséget az ilyen tanácsokért vagy ajánlásokért. A rendelés megtételével a vásárló kifejezi, hogy felnőtt korú, érti a feltételek nyelvét, elolvasta, megértette és egyetért ezekkel a feltételekkel.

Árak

Minden ár EUR-ban van kifejezve és függ az ÁFA törvények alakulásától. A Goods3K fenntartja az árak mérsékelt változtatásának jogát bármikor előzetes értesítés nélkül, valamint fenntartja költségei növekedésének áthárítására vonatkozó jogát is. A Goods3K fenntartja annak jogát, hogy egy megrendelést újraszámlázzon, amennyiben adminisztrációs vagy technikai hiba miatt hibás ár került a számlára. Ha a vásárló nem ért egyet a pontos árral, nem köteles folytatni a vásárlást és előzetes fizetés esetén visszatérítést kérhet.  

Fizetés

Hacsak más megegyezés nem történt, a megrendeléssel egyidejűleg vagy a termékek szállítása előtt kérjük a fizetést. Minden olyan költséget vagy díjat, mely a tartozás behajtásával kapcsolatban felmerül, Ön köteles megfizetni.

Átruházás

Fenntartjuk a jogot, hogy bármely tartozást vagy az Önnel kötött szerződés bármely elemét vagy más kötelezettségeket részben vagy egészben egy harmadik félre ruházzunk át.

Hitelbírálat és érvényesség

Fenntartjuk a jogot, hogy hitelintézeteknek és egyéb szerveknek a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően információt szolgáltassunk az Ön státuszáról. 

A készülék regisztrációja

Az Ön készüléke a következő elemekből áll: GPS követő, amely GPS műholdak jeleinek használatával meghatározza a készülék helyzetét; GSM mobiltelefon SIM kártya, amely az általunk előnyben részesített szolgáltató mobilhálózatán keresztül továbbítja  a készülék helyzetét a szervernek. Eszerint:

  • Ön elfogadja, hogy a készüléknek képesnek kell lennie a megfelelő GPS műholdakkal látókörön keresztül történő kommunikációra, így nem garantált, hogy a készülék beltéren is működik vagy olyan helyen, ahol árnyékolva van.

  • Ön azt is elfogadja, hogy a készüléknek az általunk előnyben részesített GSM hálózat szolgáltató szolgáltatási tartományában kell lennie. Ha a készülék elveszíti a vételt, a szolgáltatás továbbra is a készülék utolsó ismert helyzetét mutatja.

A készülék aktiválása és a szolgáltatás használata érdekében pontosan be kell írnia a készülékhez kapott IMEI szám utolsó hat számjegyét, így tud felhasználói fiókot létrehozni nálunk. Emellett fel kell töltenie mobilegyenlegét. Ha rossz számokat üt be, elképzelhető, hogy valaki más egyenlegét töltheti fel és nem valószínű, hogy visszakapja a pénzt. Nem fogja tudni használni a készüléket a szolgáltatással és nem fog riasztásokat és üzeneteket kapni.

Nyomatékosan ajánljuk, hogy figyelmesen ellenőrizze a számokat, indítson riasztást és tesztelje, hogy megkapja-e.

Csak a Goods3K-tól vagy bármely viszonteladójától megvásárolt készülékeket használhatja a szolgáltatással.

A szolgáltatás elérése

A szolgáltatás elérése jelszóval védett. A felhasználónak mindig titokban kell tartania a jelszót. A jelszó elvesztése vagy az egyenleggel való visszaélés esetén a felelősség a felhasználót terheli. A felhasználó vállalja a felelősséget a felmerülő költségekért.

A SIM kártya használata

Ha kárt tesz az eredeti SIM-ben, addig nem fogja tudni használni a szolgáltatást, amíg nem küldünk Önnek egy újat. A SIM kártya cseréjéért minden esetben 30 EUR-t számítunk fel. A felhasználónak azonnal értesítenie kell a Goods3K-t ha rájön, hogy készülékét vagy SIM kártyáját elvesztette vagy ellopták, vagy ha bármely személy illegálisan használja azokat. Amíg a Goods3K-hoz nem érkezik be a felhasználó arra vonatkozó kérése, hogy a szolgáltatást, a készüléket vagy a SIM kártyát függesszék fel, minden olyan felmerülő költségért a vásárlót terheli a felelősség, amely abból adódik, hogy a készüléket, SIM kártyát vagy a SIM kártyán tárolt információkat jogtalanul használják.

Vegye tudomásul, hogy a készülék és a szolgáltatás csak az általunk biztosított SIM kártyával működik. Nem használhat semmilyen más SIM kártyát a készülékhez, ugyanis a szolgáltatás nem fog működni. A SIM kártyát sem használhatja semmilyen más készülékhez, mert ezzel került regisztrálásra. Vegye tudomásul, hogy a készülék kinyitása vagy elrontása (beleértve egy harmadik személy SIM kártyájának beillesztését) hatályon kívül helyezi a készülék garanciáját.

A szolgáltatás

Mint ahogy más GPS vagy mobil készülékeknél a helyzetről adott információ pontossága más egyéb dolgokon kívül függ a készülék és a GPS műholdak csatlakozásának minőségétől valamint a mobilhálózat csatlakozásának minőségétől. Ezeket környezeti tényezők befolyásolhatják úgy, mint rossz időjárás vagy magas épületek jelenléte, mert az információ késhet, elromolhat és elveszhet. Ezért a követő egységen látható információ inkább útmutatónak tekinthető a készülék helyzetéhez az utolsó frissítés időpontjában és bármely hibának ki van téve. Nem vállalunk felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, melyet Ön vagy bármely harmadik személy okozott a készülék használata közben, és amely a szolgáltatásból vagy a készülékből adódik vagy bármilyen információból, mely a szolgáltatás részeként megjelenik vagy ezek közül bármelyik elérhetetlenségéből. A készülék és a szolgáltatás használata nem helyettesíti annak az egységnek a megfelelő figyelmét és ellenőrzését, amelyhez a készülék kapcsolódik. Az Ön felelőssége, hogy minden megfelelő biztosítással rendelkezzen és eldöntse, hogy a készülék és a szolgáltatás megfelelnek-e az igényeinek.

A teljes felelősségünk Ön vagy a készülék más használója iránt a készülékkel vagy a szolgáltatással kapcsolatban a készülékért összesen kifizetett összegre és a szolgáltatásért fizetett díjakra korlátozódik. Nem vállalunk felelősséget semmilyen közvetett vagy közvetlen veszteségért, haszon, üzlet vagy bevétel közvetett vagy közvetlen elvesztéséért.

Ha bármikor úgy hisszük, hogy megszegte ezeket a feltételeket vagy bármely más velünk kötött megegyezés feltételeit vagy nem megfelelően illetve illegálisan használja a készüléket, azonnal felfüggeszthetjük a szolgáltatást. Ilyen esetekben írásban vagy e-mailen tájékoztatni fogjuk, amennyiben megadta elérhetőségét.

Egységek

A SIM kártya egyenlegét mindig fel kell tölteni, annak érdekében, hogy igénybe vehesse a szolgáltatást (beleértve bármilyen teszt vagy más üzenetet). Interneten keresztül feltöltheti egyenlegét. Általában négy óra kell ahhoz, hogy az egységek elérjék az Ön egyenlegét normál munkaidőben, de azt javasoljuk, hogy hagyjon rá 24 órát.

Hogyha az egyenlegén elfogynak az egységek vagy a fizetés nem következett be időben, fenntartjuk a szolgáltatás felfüggesztésének jogát. Ha elveszíti vagy elfelejti az egyenleg eléréséhez szükséges információkat, valószínűleg nem tudjuk helyreállítani az egyenlegét, így egy új felhasználói fiókot kell létrehoznia és egy új SIM kártyát kell vásárolnia nálunk. A SIM kártyáink meghatározott hálózatokon működnek az EU-ban. A készülék használata az EU-n kívül tilos. Más hálózat használata esetén vagy a készülék EU-n kívül történő használatakor roaming díjakkal kell számolnia. Minden ilyen jellegű roaming díjért Önt terheli a felelősség és fenntartjuk a jogot, hogy ezt kiszámlázzuk Önnek.

Az egységek a megrendelés időpontjától számított 6 hónap után automatikusan lejárnak. A készüléke SIM kártyája automatikusan leválik a GSM hálózatról és új egységeket kell vásárolnia annak érdekében, hogy újra használni tudja.

A szolgáltatás folytonossága

A Goods3K minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a szolgáltatás folytonosságát. Azonban a Goods3K-nak megvan a joga ahhoz, hogy bármikor megszakítsa a szolgáltatást. Néhány példa a szolgáltatás megszakítására (bár nem csak ezek fordulhatnak elő): változtatások, technikai meghibásodások, ha a felhasználó nem tesz eleget ezeknek a feltételeknek, tisztességtelen használat, stb. A felfüggesztés bármely időszaka alatt a felhasználó továbbra is felelősséget vállal minden díjért, amely az egyenlegéhez kapcsolódik. Abban az esetben, ha a Goods3K vagy bármely a szolgálgatás nyújtásához szükséges harmadik fél csődbe megy vagy más elfogadható okból problémája van a szolgáltatás nyújtásával, a Goods3K minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a szolgáltatás folytonosságát biztosítsa, de nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért, kárért vagy a szolgáltatás átmeneti vagy teljes leállításából közvetve vagy közvetlenül adódó bármilyen költségért.

Vásárlói panaszok

Ha a vásárlónak vagy viszonteladónak problémája van a készülékkel, kérjük lépjen kapcsolatba velünk és segítünk megoldani a problémát. (IDE kattintva elérhető a szolgáltatóval kapcsolatot létesítő angol nyelvű honlap. Ha a Pc-Line Studio Kft-től vásárolta a készüléket, akkor az info@pcline.hu címen állunk rendelkezésére. Segítségnyújtásunkhoz meg kell adnia a készülék IMEI számát!)

Felelősség korlátozása

A vásárló felelőssége, hogy tartsa magát minden megfelelő törvényhez a szolgáltatás és a készülék használatát illetően, valamint, hogy ezeket törvényes módon használja. A Goods3K nem vállal felelősséget a használatért vagy visszaélésért. A vásárló felelős a szolgáltatás és a készülék használatából vagy a velük való visszaélésből adódó minden veszteségért, kárért és költségért. A rendelés megtételével a vásárló kifejezi, hogy felnőtt korú, érti a feltételek nyelvét, és hogy a termékeket csak törvényes módon használja. Semmilyen felelősséget nem vállalunk a termékek használatáért és a használatból eredő vádért, kárért vagy más következményért.

Vegye tudomásul, hogy a követő eszközök és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások használata minden résztvevő fél beleegyezése nélkül illegális.

Vis major

Miközben arra törekszünk, hogy minden ezekben a feltételekben vállalt kötelezettségünknek eleget tegyünk, nem vállalunk felelősséget Ön felé és nem ítélhető a megegyezés megszegésének, ha érvénytelenítenünk kell a megegyezést. Ennek okai a következők lehetnek: nem tudjuk biztosítani a munkaerőt, az anyagot vagy a szállítást, háború, sztrájk, más munkaügyi vita, tűz árvíz, szárazság, törvényhozás, büntetőjogi kár, technikai hiba, beleértve a harmadik fél telekommunikációjának, szolgáltatásának, vonalainak vagy más felszereléseinek rendelkezésre nem állását vagy más okokat, melyek hatókörünkön kívül esnek.

Szerzői jogok

Személyes információkat kérünk Öntől, amikor nálunk regisztrál. Ez teszi lehetővé számunkra, hogy létrehozzuk felhasználói fiókját cégünknél és a mobiltelefon szolgáltatónál, így tudjuk biztosítani a szolgáltatást. A szolgáltatás részeként SMS-eket, e-maileket és más üzeneteket vagy riasztásokat fogunk küldeni annak megfelelően, ahogy a szolgáltatásunkat konfigurálta vagy változásokról, problémákról értesítjük. Ezért fontos, hogy elérhetőségi információit naprakészen tartsa. Ezen feltételek elfogadásával egyetért azzal, hogy összegyűjthetjük, tárolhatjuk, használhatjuk és továbbadhatjuk adatait és a fent leírtaknak megfelelően kapcsolatba léphetünk Önnel. Az adatait nem fogjuk kiadni semmilyen harmadik félnek marketing célokra és nem adjuk tovább másnak, mint akire szükség van a szolgáltatás biztosításához vagy a megfelelő törvény meg nem követeli.

Jogkör

Minden ezekből a feltételekből eredő vitás kérdést és a weboldalon szereplő információk használatából adódó követelést a belga jog szabályoz. A hasselti bíróság (Belgium) foglalkozik minden lehetséges vitás kérdéssel a tranzakciót illetően.

 

A rendszer általános bemutatása

Kinek ajánljuk?

A készülék

A költségekről

A követés módjának bemutatása

Gyakran ismételt kérdések

Videó felvételek


További információ:

  • 223-0774-es telefonszámon

  • info@pcline.hu E-mail címen

  • személyesen irodánkban: 1148 Budapest, Lengyel u. 30. (Előre egyeztetett időpontban.)

Vissza

 Megosztás a Facebook-on