Kezdőlap >> Szoftverek

A NOD32 antivírus rendszer kitűnő megoldást jelent a számítógépes rendszerek megóvására, mivel gyors és hatékony védelmet nyújt nem csak a vírusokkal, de a kémprogramokkal, rootkitekkel, a kéretlen reklámprogramokkal és az interneten terjedő más károkozókkal szemben is, miközben a felhasználó számára szinte észrevétlenül működik.

A NOD32 termékek közös keresőmotorja egyedülálló proaktív védelmi rendszerével a legújabb támadások ellen is hatékony védelmet nyújt, miközben a felhasználókat nem zavarja téves riasztásokkal.

A NOD32 antivírus rendszer megbízhatóságát nem lehet megkérdőjelezni. A világ egyik legismertebb nemzetközi vírusirtó tesztjén, a Virus Bulletin megmérettetésein a NOD32 antivírus rendszer rendelkezik a legtöbb Virus Bulletin 100% díjjal.

NOD32 antivírus rendszer nem csak a hagyományos vírusok, hanem a trójaiak, a kémprogramok, a kéretlen reklámprogramok, a rootkitek és más kártevők ellen is védelmezi a számítógépeket.

A NOD32 antivirus rendszer nem csak megbízható, de nagyon gyors vírusirtó is. A különböző antivirus termékek teljesítményét legjobban független tesztek alapján lehet bemutatni. A NOD32 takarékosan bánik a számítógépek memóriájával, a teljes vírusadatbázis igen kompakt, így számítógépében több memória marad a hasznos feladatok elvégzésére.

A megrendelés menete:

 1. Ki kell tölteni az ITT található megrendelő lapot.

 2. A megrendeléskor kérjük adjon meg telefonszámot, mert a megrendelés valódiságát ellenőrizzük.

 3. A fizetési módnál választhat:

  • csekkes befizetés - ekkor a megadott címre küldjük a befizetési csekket és a számlát, amelynek ellenértékét postán vagy bankban fizetheti be.

  • Levélben küldjük a számlát, amelyen rajta van az átutalási bankszámlaszámunk, ahová a szükséges összeget banki átutalással küldheti el.

  • postai utánvéttel küldjük el a licensz adatokat és a számlát, amely a licensz áron túl a postai költségeket is tartalmazza.

  • személyesen jön be az irodába és fizeti ki a szükséges összeget, amelyről számlát adunk.

 4. A licenszdíj beérkezése után 3 munkanapon belül küldjük a megadott E-mail címre a telepítéshez szükséges adatokat.

Kedvezmények:

 • diák kedvezmény: 50% (érvényes diákigazolvány másolata szükséges)

 • nonprofit egészségügyi, oktatási és kulturális intézményeknek: 50%

 • állami költségvetési intézmények: 20%

 • mennyiségi kedvezmény: kérje ajánlatunkat az info@pcline.hu címen

Kedvezmény igénybevétele esetén csak a kedvezményezett nevére állíthatunk ki számlát. Diákigazolvánnyal igénybevett kedvezmény esetén cégnévre számlát kiállítani nem áll módunkban.

További információ:

 • 223-0774-es telefonszámon

 • info@pcline.hu E-mail címen

 • személyesen irodánkban: 1148 Budapest, Lengyel u. 30. (Előre egyeztetett időpontban.)

Vissza