Kezdőlap >> VoIP telefon

Internet alapú telefonszolgáltatás
(VoIP - Voice over Internet Protocol)

KINEK AJÁNLJUK?

A VoIP telefon szolgáltatás azon cégek és magánszemélyek részére kedvező, akik külföldi telefonhívásokat bonyolítanak le vagy akik magyarországi, más körzetbe sokat telefonálnak.

A telefonbeszélgetés díja alacsony, a Skype díjánál is alacsonyabb. (Összehasonlítás..... A HUF incl.VAT oszlopban lévő árakat kell megtekinteni, mert ezek tartalmazzák az ÁFÁ-t is.  Vegye figyelembe a feltöltés költségét is, ami 10 € esetében 1,5 €.)

A szolgáltatás árai összehasonlíthatóak a legnagyobb magyar vezetékes telefonszolgáltató díjcsomagjainak áraival, ha IDE kattint.

A hangminőség kiváló, nem visszhangos a beszélgetés, és alkalmas üzleti megbeszélések lefolytatására is. A beszélgetés közbeni kapcsolat megszakadás itt ismeretlen fogalom!

Kiegészítő eszközökkel a számítógép bekapcsolása nélkül normál vagy VoIP telefonnal is használhatja a FONIO rendszert.

A FONIO hálózaton belül a telefonálás ingyenes, vagyis, ha Ön és partnere rendelkezik FONIO regisztrációval, akkor Önök bármikor, bármilyen hosszúságú beszélgetést ingyenesen folytathatnak.

A Percdíjak oldalon megadott összegekkel bárhonnan beszélhet, ahol Internet kapcsolata van. (például egy szállodából, ahol a hordozható számítógépével kapcsolódik az Internetre és bárkit felhívhat. Ehhez egy ingyenes szoftvert kell telepítenie a számítógépére.)

Vásárolhat saját hívószámot, amelyen Önt is elérhetik normál vezetékes vagy mobil telefonról. Ingyenesen biztosítunk hívószámot a 06-21-es virtuális körzetbe, illetve az alábbi valóságos körzetekbe: 1, 62, 76.

Példák a FONIO rendszer használatára:
(a megadott árak tartalmazzák az ÁFÁ-t, de a forint árfolyam változásának függvényében a megadottaktól eltérhetnek.)

1. példa
A cég olyan helyen működik, ahol nincs vezetékes telefon vagy csak nagyon magas költséggel lehetne telepíteni a szolgáltatást. Ezért az Internetet is valamelyik mobilszolgáltató mobil Internet kapcsolatával érik el. A hatékony és gazdaságos üzletmenethez szükség lenne vezetékes telefon kapcsolatra, sőt még a faxkészülék használata is előnyös lenne.

A mobil Internetet biztosító 3G modemet a 3G router USB portjához kell csatlakoztatni, majd a szükséges beállítások után a router Internet kapcsolatot biztosít a a számítógépek és a VoIP telefon részére is.

2. példa
Egy magyar cégnek Kanadában van kirendeltsége, amellyel napi kapcsolatot többek között telefon segítségével tartanak. Mindkét helyre regisztrál számot. A két szám között a hívás ingyenes.
A magyar cég a Kanadába percenként bruttó 2,8 Ft-ért telefonálhat, a kanadai kirendeltség Magyarországra percenként bruttó 4,85 Ft-ért kezdeményezhet hívást bármely telefonszámra. A számla Magyarországra szól, vagyis a kanadai kirendeltség hívásait is itt fizetik.

3. példa
Egy szálloda különböző országból fogad vendégeket, akik részére egy "telefonfülkéből" vagy akár a vendég szobájából a saját telefonrendszerén keresztül kedvezményes hívási lehetőséget tesz lehetővé. A hívás díjának elszámolása egyszerű, de akár bizonyos hívásidőt ingyenesen is a vendég részére bocsáthat.
Például egy 100 perces hívás lehetőség Ausztriába bruttó 494 Ft, ami egy 3 napos szállodai szoba ára mellett nem túl nagy költséget jelent, viszont a szálloda hírnevét nagymértékben növelheti az a reklám, hogy 100 perc ingyenes beszélgetést adnak.

4. példa
Magánszemély távoli országban élő rokonát rendszeresen felhívja, amiért jelentékeny költséget számolnak fel neki a vezetékes szolgáltatók.
A FONIO rendszeren belül olcsón tudja azt a rokonát is felhívni, akinek nincs számítógépe vagy Internet kapcsolata. A beszélgetést a hívott fél vezetékes vagy mobil telefonján keresztül bonyolítja le, a
Percdíjakban meghatározott bruttó összegekért, másodpercalapú számlázással.

 

Általános leírás

Kinek ajánljuk?

Összehasonlítás, előnyök

Percdíjak

Eszközök

Szerződési feltételek

VoIP szolgáltatás android-os okostelefonon


További információ:

  • 223-0774-es telefonszámon

  • info@pcline.hu E-mail címen

  • személyesen irodánkban: 1148 Budapest, Lengyel u. 30. (Előre egyeztetett időpontban.)

Vissza