Kezdőlap >> VoIP telefon

A VoIP telefonszolgáltatás használata Android operációs rendszert alkalmazó mobiltelefonokon és táblagépeken illetve laptopokon
 

A VoIP telefonszolgáltatás vezetékes rendszerben működik, de kiegészítő szoftver alkalmazásával használható mobil eszközökön is. Ehhez egy ingyenes vagy a mobiltelefonok esetében egy alacsony árú, letölthető szoftvert ajánlunk. Természetesen, a mobiltelefonnak kapcsolódnia kell az Internetre.

Android operációs rendszert használó mobiltelefonokra illetve táblagépekre a CounterPath Co. kanadai székhelyű cég BRIA Android Edition szoftverét javasoljuk, amely a Google Play-ből letölthető. Az ára 10 USD körül van.

A szoftver beállítása igazán nem nehéz, ennek ellenére ügyfeleinknek ingyenesen elvégezzük a beállítást, ha a telefonjukon vagy táblagépükön a szoftver már telepítve van.

Milyen előnyei vannak a VoIP szolgáltatás mobiltelefonon való használatának?

1. A szolgáltatáshoz ingyenesen adott vezetékes hívószám a mobiltelefonon csöng, így a bennünket hívó vezetékes tarifával bárhol elérhet.

2. Vezetékes telefonszámot a VoIP rendszerrel olcsóbban hívhat bárhonnan, ahol az Internet kapcsolat a rendelkezésére áll. (akár külföldön is, persze érdemes WiFi hálózaton keresztül telefonálni, mert az adat roaming sokba is kerülhet.)

3. Nem használ nagy adatforgalmat. 1 óra folyamatos beszélgetés kb. 6 MB adatforgalmat generál.

A VoIP telefonszolgáltatás mobiltelefonnal való használata kibővíti a lehetőségeket, kiváló hangminőséget garantálva csökkenti a telefonálás költségeit, bárhol elérhetővé teszi felhasználóját.

Általános leírás

Kinek ajánljuk?

Összehasonlítás, előnyök

Percdíjak

Eszközök

Szerződési feltételek

VoIP szolgáltatás android-os okostelefonon

 


További információ:

  • 223-0774-es telefonszámon

  • info@pcline.hu E-mail címen

  • személyesen irodánkban: 1148 Budapest, Lengyel u. 30. (Előre egyeztetett időpontban.)

Vissza