Kezdőlap >> VoIP telefon

Internet alapú telefonszolgáltatás
(VoIP - Voice over Internet Protocol)

ÁLTALÁNOS LEÍRÁS

Az Internetes telefon megszokott dolog az emberek és a cégek életében, azonban a minőség még nem minden szolgáltatónál éri el azt a színvonalat, amely a biztonságos, jó hangminőséget garantálja. A VoIP Internetes telefon szélessávú Internet kapcsolaton alapul, és számítógép bekapcsolása nélkül speciális vagy normál telefonkészülékkel a világon bármely mobil vagy vezetékes telefonszámot fel lehet hívni.

A szolgáltatás visszhangmentes, kiváló minőségű, üzleti megbeszélésekre is alkalmas kapcsolatot biztosít. Igénybevételéhez szélessávú Internet kapcsolat, egy routerhez való kapcsolódás lehetősége szükséges. A beruházási költségek alacsonyak, hűség nyilatkozat, belépési díj, elvárt forgalom nincs.

A szolgáltatás igénybevételéhez szerződést kell kötni a PC-LINE STUDIO KFT.-vel. (a szerződési feltételeket IDE kattintva találja meg.) A szerződést személyesen irodánkban lehet megkötni.

A szerződés adatait ellenőrizzük, majd a VoIP telefon kapcsolatot regisztráljuk és megküldjük a szükséges adatokat a telefon beállításához. Ha tőlünk vásárolja a VoIP eszközöket, akkor a beállításokat díjmentesen elvégezzük és az eszközöket azonnali működésre képes állapotban adjuk át. A telefon a szerződéskötéstől számítva maximum 2 munkanap alatt lesz működőképes.

Számlát minden hónap 5. napjáig küldünk, 8 napos fizetési határidővel. Késedelmes fizetés esetén kamatot számítunk fel, illetve a szolgáltatást felfüggesztjük.

Általános leírás

Kinek ajánljuk?

Összehasonlítás, előnyök

Percdíjak

Eszközök

Szerződési feltételek

VoIP szolgáltatás android-os okostelefonon

 


További információ:

  • 223-0774-es telefonszámon

  • info@pcline.hu E-mail címen

  • személyesen irodánkban: 1148 Budapest, Lengyel u. 30. (Előre egyeztetett időpontban.)

Vissza